Noorwegen opent 's werelds grootste onderwaterrestaurant

En je kunt nu al reserveren

Noorwegen opent 's werelds grootste onderwaterrestaurant
Stars Insider

12/10/18 | StarsInsider

REIZEN Restaurant

Voel jij je als een vis in het water en ben je toevallig ook dol op vis? Boek dan maar alvast een ticket naar Noorwegen!

In het voorjaar van 2019 wordt 's werelds grootste onderwaterrestaurant geopend in het plaatsje Lindesnes in het zuiden van Noorwegen. Het gebouw is gevestigd op een rots en bevindt zich half in het water. Op het menu staat, heel toepasselijk, voornamelijk seafood. Terwijl je aan je langoustine knabbelt kun je vanuit het brede panoramaraam live het onderwaterleven van Noorwegen bewonderen. Een ervaring die je niet wilt missen!

Het restaurant heet 'Under' en is ontworpen door architectenbureau Snohetta. De grootste uitdaging in de bouw van dit bijzondere restaurant lag hem vooral in de stabiliteit. Het is natuurlijk niet niks om muren te bouwen die bestand zijn tegen de wilde zee.

Wat je kunt verwachten? Het restaurant heeft drie verdiepingen en plek voor 100 man. Onder de entree en garderobe tref je eerst een champagnebar, precies op de scheiding tussen de kustlijn en de zee. Duik je nog verder de diepte in dan tref je daar de eetzaal. Ben je om? Dan kun je hier nu al reserveren.

 

Bron: CNN

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving