Vijf manieren om slim over te komen

Een bril werkt echt!

Vijf manieren om slim over te komen
Stars Insider

07/03/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Slim overkomen

Heb je het gevoel dat mensen denken dat je niet zo slim bent? Dan zijn er een aantal bewezen manieren waarop je ervoor kan zorgen dat je intelligenter overkomt op andere mensen.

Bril op
Waarschijnlijk wist je dit wel, maar het is ook echt bewezen dat je met een bril slimmer lijkt en ook betrouwbaarder. Als je lenzen draagt, kun je misschien beter gaan voor een bril.

Loop net als de rest
Loop je sneller of langzamer dan andere mensen? Dan wordt je gezien als minder competent en dus minder slim. Probeer dus dezelfde snelheid aan te houden als de rest van je omgeving en je lijkt vanzelf slimmer!

Gebruikt initialen
Heb je toevallig een tweede naam? Daar kun je baat bij hebben, want door het initiaal van je tweede naam te gebruiken lijk je slimmer. En nu weten we ook gelijk waarom Peter R. de Vries de R nooit weglaat.

Pas op met alcohol
Uiteraard zul je je nooit slimmer gedragen als je dronken bent, maar wist je dat ook slechts de associatie met alcohol er al voor zorgt dat mensen je als onintelligent zien? Mensen denken namelijk al dat je dommer bent als je een biertje vasthoudt, ook zonder dat je er een slok van neemt. 

Blijf ontspannen
Door een ontspannen houding te hebben wanneer je met mensen praat, denken ze automatisch dat je slimmer bent. Door je rustig te gedragen wanneer je spreekt, hebben mensen het gevoel dat je goed nadenkt voordat je spreekt.

Door je te houden aan de bovenstaande tips, lijk jij voortaan de allerslimste op het kantoor! Tenzij je iets heel doms zegt natuurlijk, want uiterlijk vertoon is ook niet alles.

Bron: Assertief

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving