Datingtrend: ben je bekend met 'fishing'?

Is het slim of vooral oppervlakkig?

Datingtrend: ben je bekend met 'fishing'?
Stars Insider

25/08/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Fishing

Wellicht ben je al bekend met 'mosting' en 'haunting', maar weet je ook wat 'fishing' is? De kans is groot dat iemand dit al bij jou heeft gedaan, of dat je het zelf doet.

Fishing
Bij het gebruik van datingapps zullen de meeste mensen die een match krijgen nog afwegen of ze een berichtje versturen of niet. Iemand die aan 'fishing' doet, pakt het echter tactisch aan. Hij of zij verstuurd een soortgelijk berichtje naar alle matches en wacht de antwoorden af. Pas wanneer de antwoorden zijn binnengekomen, besluit de zogenoemde visser met wie hij verder gaat. Leek iemand heel geïnteresseerd in je, maar haakte de persoon zonder reden af? Waarschijnlijk gaat het dan om een visser die contact zocht met heel veel mensen en pas daarna een keuze maakte.

Niet nieuw
Hoewel de term een opmars maakt, is het gedrag niet nieuw. Ook zonder datingapps komt dit gedrag voor, bijvoorbeeld onder vrienden. Een veelgebruikte tactiek van vissers is om veel vrienden te vragen wat ze vanavond doen. De persoon met de leukste activiteit krijgt antwoord van de visser die vraagt of hij mee kan, terwijl de rest in de steek wordt gelaten.

Vooral als je een heel generiek bericht ontvangt die naar iedere willekeurige persoon verstuurd kan worden, is de kans groot dat je met een visser hebt te maken.

Bron: The Independent

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving