Je partner zal nooit met je trouwen als je dit merkt

De tekenen dat het nooit zal gebeuren

Je partner zal nooit met je trouwen als je dit merkt
Stars Insider

16/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE trouwen

Ben je overtuigd dat je eindelijk de ware hebt gevonden? Wellicht denk je dat het slechts een kwestie van tijd is totdat jullie zullen trouwen, maar helaas is het mogelijk dat je partner daar anders over denkt. Als je de volgende tekenen opmerkt, is de kans groot dat jullie nooit in het huwelijksbootje zullen stappen.

Gebrekkige introductie

Hoe stelt je partner je voor aan zijn of haar vrienden? Als je partner meteen duidelijk maakt dat jullie een relatie hebben, dan is dat een goed teken. Als je partner enkel je naam zegt, betekent dit dat hij of zij er waarschijnlijk ook niet op zit te wachten om je in de nabije toekomst te introduceren als zijn of haar verloofde of gehuwde.

Geen toekomst

Heeft je partner geen zin om te praten over de toekomst, met name over jullie gedeelde toekomst? Waarschijnlijk ziet je partner jullie relatie dan als iets tijdelijks. Pas ook op met partners die altijd maar 'ja' zeggen wanneer je praat over leuke toekomstige plannen. Als ze niet in detail meepraten en ook nooit zelf over de toekomst beginnen, willen ze je wellicht tevreden houden door ja te zeggen, zonder dat ze het menen.

Negativiteit

Soms kan je partner eigenlijk vrij duidelijk zijn over het feit dat jullie niet zullen trouwen, maar kun je dit niet zien omdat je tot over je oren verliefd bent. Als je partner altijd maar lacherig doet over het onderwerp of regelmatig negatieve dingen zegt over trouwen, dan kun je dat beter serieus nemen in plaats van te denken dat hij of zij er anders over zal denken als jij op een dag een aanzoek doet.

De beste manier om erachter te komen of je partner wil trouwen, is door het simpelweg te vragen. Zorg ervoor dat je partner weet hoe belangrijk het voor je is en neem geen genoegen met antwoorden zoals 'ooit'. Als je partner het constant uitstelt, is de kans groot dat het nooit zal gebeuren.

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving