Zo krijg je op natuurlijke wijze voller haar

Alle beetjes helpen

Zo krijg je op natuurlijke wijze voller haar
Stars Insider

24/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE haar

Helaas wordt niet iedereen met een volle bos haar geboren. Als je wat dikker haar zou willen kun je de natuur gelukkig wel een handje helpen. Denk daarbij niet aan alle chemische haarverzorgingsproducten die meer volume beloven. Je haar wordt pas dikker als je de haargroei stimuleert en daar kunnen de volgende natuurlijke middelen je bij helpen:

1. Groene thee
Groene thee is sowieso goed voor en gehydrateerd lichaam. Maar wist je dat het ook kaalheid kan tegengaan? Groene thee heeft namelijk een anti-androgeen effect wat het het risico op kaalheid vermindert. Nog meer reden dus om dagelijks een kopje groene thee te drinken! 

2. Biotine
Biotine wordt ook weleens aangeduid als vitamine B8  of vitamine H en is gunstig voor het zenuwstelsel, de huid én de haargroei. Het zit in pinda's, melk, soja, noten en je kunt het natuurlijk ook als voedingssupplement slikken.

3. Hydratatie
Door je haren gehydrateerd te houden breken ze minder snel af. Olie of haarcrèmes kunnen je haar sterker maken. Doe bijvoorbeeld elke dag een klein beetje arganolie of kokosolie in je haarpunten aan te brengen. Zo voorkom je ook gespleten punten.

4. Hoofdmassages
Hoofdmassages bevorderen de haargroei en een fijne hoofdmassage is altijd lekker toch?

5. Vermijd shampoos met sulfaten
Van deze chemische stoffen gaat je shampoo misschien wel lekker schuimen maar het kan je haar uitdrogen en natuurlijke oliën aantasten. Kies dus altijd voor een shampoo die vrij is van sulfaten.

Bron: Bedrock

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving