Wat je zithouding over je persoonlijkheid zegt

Meer dan je denkt

Wat je zithouding over je persoonlijkheid zegt
Stars Insider

24/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE persoonlijkheid

Onbewust gaan we allemaal in een bepaalde houding zitten. Maar we staan nauwelijks stil bij wat dit uitstraalt. Dit zijn vijf verschillende zithoudingen die iets kunnen zeggen over je persoonlijkheid.

1. Benen over elkaar
Dit is een veelvoorkomende zithouding die vaak wordt aangenomen door dromerige types. Deze persoonlijkheden hebben veel fantasieën, hebben altijd wat te vertellen en maken gemakkelijk vrienden. Ze hunkeren naar avontuur en zijn erg experimenteel.

2. Benen wijd
Dit zijn relaxte mensen die in alle chaos prima de rust weten te behouden en spullen kunnen vinden. Deze types kunnen zich alleen minder goed focussen op één ding voor lange tijd. 

3. Beide benen naar één kant
Deze mensen zijn rustig en geloven dat alles op z'n tijd komt. Zij maken niet snel gehaaste beslissingen en zijn ambitieus. Uiterlijk is erg belangrijk voor ze en ze kunnen erg perfectionistisch zijn, al komen ze op het eerste gezicht niet zo over.

4. Benen recht naar beneden
Dit is hoe gevoelige, maar intelligente mensen vaak zitten. Ze hebben hoge verwachtingen van zichzelf maar ook van anderen. Confrontaties gaan ze liever uit de weg en ze worden ongemakkelijk van gevoelens en emoties. Ze blijven het liefst in hun eigen comfortzone.

5. Knieën bij elkaar, voeten uit elkaar
Dit zijn charmante mensen waar je goed mee kunt communiceren. Althans, ze denken niet altijd na voordat ze iets zeggen. Ze nemen het allemaal niet al te serieus en zijn lekker jong van geest.

Bron: Tiphero.com

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving