Niemand behalve jijzelf kan jou vrijheid geven

Deze vier vragen kunnen je leven veranderen

Niemand behalve jijzelf kan jou vrijheid geven
Stars Insider

03/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Liefde

Zit jij vast in een depressie? Lijkt het alsof je er maar niet uit komt? Dit overkwam ook Byron Katie. Het gebeurde zo rond haar dertigste. Tien jaar lang leek haar depressie alleen maar zwaarder te worden, tot ze op een dag een levensinzicht kreeg. Katie zag in dat haar depressie veroorzaakt werd door haar gedachtes. Op het moment dat ze in die gedachtes ging geloven, voelde ze pijn, angst en verdriet. Wanneer ze dat echter niet deed, was er niets aan de hand. Ze zag in dat haar depressie niet werd veroorzaakt door de wereld om haar heen, maar door wat zij geloofde.

Ineens werd haar duidelijk wat ze moest veranderen. In plaats van steeds maar weer proberen zich aan te passen aan hoe alles zou moeten zijn, leerde ze de realiteit te accepteren. Wat bleef er over? Vrijheid, ruimte, liefde en ineens veranderde de suïcidale vrouw in een persoon vol liefde.

Katie heeft een methode bedacht om onze gedachtes die lijden veroorzaken op te sporen en te onderzoeken, 'The Work' genaamd. Ze schreef een aantal bestellers waaronder het boek 'Vier vragen die je leven veranderen'. Ben je benieuwd naar haar methode? Dan kun je het beste met dit boek beginnen. Er staan voorbeelden in van hoe zij mensen begeleidt met kwesties als angst, gezondheid, relaties, geld en liefde. Byron heeft aardig wat aanhangers, waaronder Oprah. Je kunt het boek hier bestellen.

Niemand behalve jijzelf kan jou vrijheid geven. Dit kleine boekje zal je laten zien hoe – Byron Katie.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving