Dit zijn de rijkste huisdieren ter wereld

Deze verwende diertjes bezitten meer dan jij

Dit zijn de rijkste huisdieren ter wereld
Stars Insider

02/11/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Huisdieren

Dat er mensen zijn die meer dan jou bezitten is vanzelfsprekend, maar wist je dat er ook dieren zijn die meer geld hebben dan je ooit in je leven zal verdienen? Zie hier de vijf rijkste huisdieren ter wereld.

5. Gigoo

Gigoo is waarschijnlijk de allerrijkste kip ter wereld. De Britse Miles Blackwell verhuisde naar het platteland toen hij met pensioen ging. Hij zorgde daar voor schapen en kippen. In 2001 stierf hij. Zijn geld ging grotendeels naar goede doelen, maar Gigoo kreeg een flinke 15 miljoen dollar op zijn naam staan, oftewel meer dan 13 miljoen euro.

4. Hondenbende

Sadie, Sunny, Lauren, Layla en Luke zijn een vijftal honden van verschillende hondenrassen. Dit zijn de honden van Oprah Winfrey, die een beheerd fonds heeft opgezet voor het geval dat haar iets overkomt. De honden krijgen dan 30 miljoen dollar. Dit is iets meer dan 26 miljoen euro.

3. Olivia Benson

Olivia Benson is een kat die zo'n 97 miljoen dollar of 85 miljoen euro bezit. Ze is de kat van Taylor Swift en is vernoemd naar een tv-detective. De kat heeft, samen met haar baasje, flinke zakendeals achter de rug.

2. Grumpy Cat

Grumpy Cat doet het net iets beter dan Olivia Benson. De wereldberoemde knorrige kat werd beroemd dankzij het internet. Ze heeft een film en is 99,5 miljoen dollar waard, of bijna 88 miljoen euro.

1 Gunther IV

Toen de Duitse gravin Karlotta Liebenstein in 1991 overleed, kreeg haar Duitse herder Gunther III een erfenis van 80 miljoen dollar. Dankzij een aantal slimme investeringen, is dit fortuin gegroeid naar 375 miljoen dollar of 330 miljoen euro. Inmiddels is het geld in het bezit van de opvolger van Gunter III, namelijk Gunther IV. De hond bezit villa's in Italië, heeft een butler en eet biefstuk en kaviaar.

Bron: New York Post

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving
Blijf op de hoogte!