Man maakt eigen datingsite zodat hij niet hoeft te concurreren

Zal hij eindelijk de liefde van zijn leven vinden?

Man maakt eigen datingsite zodat hij niet hoeft te concurreren
Stars Insider

11/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Datingsite

Degenen die weinig succes hebben op Tinder en andere datingapps weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn om te vissen naar een partner. Een Britse man had er genoeg van en besloot zijn kansen te vergroten door zijn eigen datingsite te maken waar hij de enige mogelijke match is en dus niet hoeft te concurreren met alle andere singles.

Alles geprobeerd

De dertigjarige Shahan uit Bristol probeerde alles om de liefde te vinden. Hij heeft zich meerdere keren ingeschreven bij televisie datingsshows, maar werd meestal niet uitgenodigd. Toen hij een keer wel werd uitgenodigd, eiste hij om niet te strijden voor een begeerde single, maar wilde hij zelf de begeerde single zijn die een winnares kon uitkiezen. Hij werd vervolgens genegeerd. Ook met datingapps en datingsites had hij weinig succes en zelfs speeddate evenementen wierpen geen vruchten af. Hij besloot dus maar om al zijn accounts en applicaties te verwijderen en maakte zijn eigen datingwebsite.

Date Shahan

Zijn website DateShahan.com bestaat uit een profiel, foto's en de onderstaande video. De ICT'er laat op de website weten dat hij op zoek is naar een langetermijnrelatie, hij heeft geen kinderen, vindt katten leuker dan honden en is geïnteresseerd in muziek, films, televisie, sport, videogames, technologie en komedie. Hij hoopt op een vrouw die een beetje in de buurt woont en rond dezelfde leeftijd is. Tegen de mensen die zich afvragen of het allemaal een grote grap is, zegt hij 'ik ben bang van niet.'

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving