Let op deze alarmsignalen tijdens jullie eerste dates

Als je dit merkt gaat het nergens heen

Let op deze alarmsignalen tijdens jullie eerste dates
Stars Insider

02/03/19 | StarsInsider

LIFESTYLE dates

Vooral voor mensen met een druk schema is het extra vervelend om erachter komen dat ze hun tijd hebben verspild aan iemand die de moeite helemaal niet waard was. Door op de volgende alarmsignalen te letten, kun je zulke vervelende verrassingen voorkomen.

Laatkomers

Is hij of zij steeds laat? Het kan een keertje of twee gebeuren, maar als het blijft gebeuren kun je ervan uitgaan dat het geen toeval is. De persoon heeft vast elke keer de perfecte reden om laat te zijn, maar dat kunnen ook smoesjes zijn.

Passief

Ben jij altijd degene die alles plant en gaat hij overal akkoord mee zonder ooit zelf iets te bedenken? Helaas kan dit betekenen dat de persoon het moeilijk vindt om 'nee' te zeggen en daarom maar overal akkoord mee gaat. Als iemand je echt leuk vindt, zal hij of zij dat laten blijken door ook met plannen te komen.

Ex-partner

Heeft de persoon het steeds over zijn of haar ex? Waarschijnlijk moet er nog het een en ander verwerkt worden. Heb je geen zin in een ingewikkelde relatie met iemand die waarschijnlijk nog vasthoudt aan oude gevoelens, dan kun je beter verder zoeken.

Wachttijd

Is de persoon vaak moeilijk te bereiken en vindt hij of zij het moeilijk om afspraken te maken? Dit soort vreemd gedrag kan erop duiden dat je niet de enige optie bent. Wellicht heeft de persoon meer interesse in een ander en ben jij een soort back-up.

Bron: Relationship Rules

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving