Tropische vogel blijkt vieze meeuw te zijn

Hij zat onder de kerriepoeder

Tropische vogel blijkt vieze meeuw te zijn
Stars Insider

11/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Vogel

In het Verenigd Koninkrijk was een dierenreddingscentrum erg verbaasd toen ze werden gebeld over een oranje vogel die was gevonden. Het leek haast een tropische vogel te zijn, maar het bleek slechts een meeuw onder de kerriepoeder.

Mysterieuze vogel

De opvallende geeloranje vogel werd langs de snelweg aangetroffen en de 'Tiggywinkles Wildlife Hospital' werd ingeschakeld om de vogel te redden. 'We hadden geen idee wat we moesten verwachten', aldus de medewerkers van het dierencentrum. Wat ze aantroffen was dan ook een grote verrassing, want het bleek geen tropische vogel te zijn, maar een meeuw onder de Indiase kruiden.

Gekruide vogel

Volgens het dierenreddingscentrum had de meeuw een sterke geur en zat hij onder de kerriepoeder of kurkuma. Het is niet duidelijk hoe de vogel onder de kruiden kwam te zitten. Wellicht zat hij in een afvalbak te graaien, maar het zou ook kunnen gaan om dierenmishandeling. De vogel kon niet goed vliegen door de kruiden en kreeg een grondig bad van de medewerkers van het centrum. Gelukkig was de vogel ondanks alles gezond en hoefde hij niet lang worden vastgehouden. Hij kreeg de naam Vinny, gebaseerd op het Indiase gerecht Vindaloo.

Bron: Tiggywinkles Wildlife Hospital

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving