Wat doe je als iemand niet reageert op je berichtjes?

Onze verwachtingen zijn vaak torenhoog

Wat doe je als iemand niet reageert op je berichtjes?
Stars Insider

04/07/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Geen reactie

Je denkt dat je het hartstikke goed kan vinden met iemand, maar plotseling krijg je geen antwoord op je online berichtjes. Heb je iets verkeerd gezegd? Hebben ze een ander gevonden? We raken al snel in paniek, ook als we de persoon nog helemaal niet zo goed kennen. Bedenk altijd het volgende als een nieuwe crush of vriend stopt met reageren.

Druk

We hebben het allemaal druk. Werk, vrienden, familie, noodgevallen: van alles kan ons bezighouden om even niet te reageren. Plotselinge drukte kan er ook voor zorgen dat mensen hun datingaccount even opzij zetten of geen nieuwe vrienden willen maken. Bedenk ook dat niet iedereen evenveel bezig is met zijn of haar telefoon als jij.

Ze kennen je niet

Als je slechts enkele dagen of weken met iemand hebt gechat, is dat vaak niet genoeg om iemand echt te leren kennen. Dat ze geen berichtjes meer naar je sturen, hoef je dus niet persoonlijk op te vatten. Ze weten helemaal niet wie je bent en wat je te bieden hebt, dus trek je er niets van aan. Bovendien is het evengoed mogelijk dat ze helemaal niet zo leuk zijn dan je dacht.

Technische moeilijkheden

Afhankelijk van de app die je gebruikt, kan het echt gebeuren dat je berichtje niet eens aankomt. Het is dus mogelijk dat je helemaal down bent, simpelweg vanwege een technisch probleem. Toch is het vaak heel ongemakkelijk om aan iemand te vragen of ze je berichtje wel hebben ontvangen. Als ze je berichtje wel hebben ontvangen, kom je namelijk wanhopig over als je het expliciet vraagt. Als je een tweede bericht verstuurt, begin dan over een nieuw onderwerp. Reageren ze nog steeds niet? Dan kun je het beter opgeven.

Er zijn nog honderden andere redenen te bedenken waarom iemand niet heeft gereageerd, maar je moet eigenlijk simpelweg accepteren dat je het niet weet. Drijf jezelf niet tot waanzin door de meest negatieve theorieën te verzinnen en ga verder met je leven.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving