De ondergewaardeerde voordelen van single zijn

Vrijgezel zijn betekent echt niet dat je minder succesvol bent. Er zijn allerlei voordelen aan verbonden die nog te vaak over het hoofd worden gezien.

De ondergewaardeerde voordelen van single zijn
Stars Insider

13/08/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Vrijgezel

Er bestaat nog altijd veel druk in onze huidige samenleving om een partner te vinden. Toch lijkt deze druk steeds meer af te nemen, want vrijgezel zijn kent allerlei voordelen die je beter niet kunt onderschatten.

Beter slapen

Hoe goed jij je voelt wanneer je wakker bent is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe goed je hebt geslapen. Zoals je weet kun je best vaak wakker worden van je partner, al helemaal als er wordt gesnurkt. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen beter slapen met een hond in bed dan met een partner.

Fitte levensstijl

Er wordt vaak gegrapt dat mensen zich laten gaan zodra ze trouwen. Dit is echter niet enkel een grap, want een onderzoek heeft aangetoond dat vrijgezelle mensen actiever zijn dan getrouwde mensen. Ook gescheiden mensen zijn actiever dan mensen die gehuwd zijn, maar ze zijn alsnog minder actief dan degenen die nooit in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Dromen waarmaken

Het is vaak erg ingewikkeld om je eigen dromen met de dromen van je partner te combineren. Als je een partner hebt, kun je niet zomaar verhuizen voor jouw droombaan en zelfs bij het kiezen van een vakantiebestemming moet je rekening houden met elkaars wensen. Het resultaat is dat je niet altijd kunt doen wat jij wilt. Als vrijgezel kun je in principe gaan en staan waar je maar wilt.

Bron: Bolde

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving