Kent liefde een leeftijdsgrens?

Dit leeftijdsverschil heeft de meeste kans van slagen...

 Kent liefde een leeftijdsgrens?
Stars Insider

13/07/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Liefde

Over het algemeen vallen we sneller op personen met dezelfde eigenschappen, zoals normen en waarden, humor, interesses en ja ook leeftijd. Maar waarom? 

Vooral jongeren zijn kritisch als het om de liefde gaat en dus ook om leeftijd. Mannen vallen op jonge vrouwen en vrouwen vallen op oudere mannen, omdat die betrouwbaarder en zelfverzekerder zijn. Laat dit vooroordeel maar los, want uit onderzoek blijkt dat je relatie de meeste kans van slagen heeft bij een leeftijdsverschil van maximaal 1 jaar.

Er deden 3000 mensen mee aan het onderzoek. Gebleken is dat als het leeftijdsverschil 1 jaar is, slechts 3% uit elkaar gaat. Is dit verschil 5 jaar dan gaat 18% scheiden en bij een leeftijdsverschil van 10 jaar 39%.

De ene relatie is de andere niet, dus natuurlijk zijn er uitzonderingen. Ook stellen die in hetzelfde jaar geboren zijn, gaan uit elkaar. En kijk naar Beyoncé en Jay-Z; zij schelen 10 jaar, maar lijken het aardig goed te doen. Uiteindelijk is het pure liefde wat je samenhoudt en die is grenzeloos, toch?

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving