Tips om een geheim te bewaren

Hoe betrouwbaar ben jij?

Tips om een geheim te bewaren
Stars Insider

20/01/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Geheim

Hoe moeilijk vind jij het om een geheim te bewaren? Sommige mensen zijn niet te doorgronden, terwijl anderen eerder een open boek zijn. Als je regelmatig je mond voorbij praat, zullen de volgende tips je helpen om betrouwbaarder te zijn wanneer je een geheim moet bewaren.

Geef geen hints

Hoe verleidelijk het ook is, geef nooit hints naar je geheim! Juist als je geheimzinnig doet, zullen mensen nieuwsgierig worden en hun best doen om de informatie uit je te krijgen. Zeg dus nooit dat er 'iets' is wat je niet mag vertellen, want de kans wordt dan veel groter dat je het toch vertelt.

Schrijf het op

Het kan ontzettend lastig zijn om je geheim voor je te houden. De frustratie hiervan kun je deels tegengaan door het geheim op te schrijven op een papiertje of digitaal. Zo krijg je het gevoel dat je je hart lucht. Achteraf verwijder je het bestand of gooi je het papiertje weg waar niemand het kan vinden.

Deadline

Een geheim het graf mee innemen is misschien wat veelgevraagd. Tijdelijke geheimen zijn veel makkelijker omdat je een doel in zicht hebt. Achteraf kun je weer helemaal eerlijk zijn. Wanneer iemand vraagt om een geheim te bewaren, kun je alvast vragen wanneer je het wel mag vertellen. Eeuwige geheimen kun je wellicht beter vermijden, omdat ze je stress en een schuldgevoel kunnen bezorgen.

Bron: Cosmopolitan

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving