Word je gek van die muggen? Haal deze planten in je tuin

Zo jaag je de muggen uit je tuin

Word je gek van die muggen? Haal deze planten in je tuin
Stars Insider

05/06/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Muggen

Tijdens zomerse avonden zitten we vaak nog tot laat in de tuin. Heerlijk om lekker in de buitenlucht van een borreltje met vrienden te genieten. Helaas komen met de warmte ook muggen en die kunnen de rust behoorlijk verstoren. Heb je geen zin om continu met de vliegenmepper om je heen te slaan? Haal dan deze planten in je tuin:

Lavendel
Muggen houden niet van lavendel. Komt dat even mooi uit, want wij doen dat over het algemeen wel. Met een paar lavendelplantjes in je tuin ruikt het ineens Mediterraans in je tuin en zijn de muggen verdwenen.

Basilicum
Het is niet alleen handig om dit kruid in je tuin te hebben voor je gerechten, maar ook om de muggen uit je tuin te houden. Ook vliegen blijven uit de buurt van deze plant.

Rozemarijn
We kunnen wel stellen dat muggen niet zo van sterk geurende planten houden. Ook rozemarijn vinden ze niet zo fijn en komt goed van pas in veel gerechten, dus met deze plant in je tuin zit je goed. 

Munt
Je kunt hier niet alleen lekkere thee van maken en heerlijke couscous gerechten. Het houdt ook muggen op afstand. De plant is aardig agressief, dus als je niet wilt dat je hele tuin begroeid is met munt, kun je dit kruid het beste in een pot planten.

Bron: Realsimple.com

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving