Vrouwen die goed zijn in bed hebben vaak deze eigenschappen gemeen

Is jouw seksleven net zo saai als je dagelijkse leven? Grote kans dat dit ook invloed op elkaar heeft.

Vrouwen die goed zijn in bed hebben vaak deze eigenschappen gemeen
Stars Insider

23/06/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Eigenschappen

Een beter seksleven begint natuurlijk altijd bij jezelf. Wanneer je merkt dat je seksleven een beetje saai aan het worden is, ga dan eerst bij jezelf ten raden. Hoe ben jij eigenlijk in bed? Vaak gaat dit in hand met hoe je in het dagelijks leven bent. Volgens een seksuoloog hebben vrouwen die goed in bed zijn deze eigenschappen gemeen:

Openminded
Wanneer je altijd dezelfde standjes blijft doen is op een gegeven moment de spanning eraf. Om je seksleven wat meer levendig te houden is het belangrijk om open te staan voor nieuwe dingen.

Zelfverzekerd
Jij weet precies wat je wel en niet wilt  en spreekt dit ook uit. Als je merkt dat je partner niet goed weet wat je lekker vindt dan geef je hem aanwijzingen. Je doet jezelf en je partner hier meer plezier mee dan wanneer je stilletjes je mond houdt, zelf weinig geniet van seks en zelfs dingen doet die je eigenlijk niet fijn vindt.

Je faked niet
Je kunt er wel vanuit gaan dat elke vrouw een keer een orgasme gefaked heeft. Besef je alleen wel dat als je een frequent faker bent, je seksleven nooit zal uitblinken. Hij denk dat je elke keer weer geniet en zal dus ook geen nieuwe trucs uitvoeren die jou wel tot een hoogtepunt kunnen brengen.

Initiatiefnemer
Je wacht niet af totdat je partner je mee naar bed neemt. Wanneer jij zin hebt in seks maak je dit duidelijk en begin jij met de eerste moves.

Je houdt van variatie
Ben jij iemand die elke dag hetzelfde eet? Als je ook tussen de lakens elke keer hetzelfde doet dan zal je seksleven snel saai worden. Probeer regelmatig te variëren en dat kan op allerlei manieren. De plek, het tijdstip, het standje, wat je aan hebt of het voorspel. Net als met voeding kun je ook in je seksleven eindeloos variëren.

Bron: ze.nl

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving