Deze DIY beautytips werken niet

Blijf van deze beautytips vandaan

Deze DIY beautytips werken niet
Stars Insider

17/07/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Schoonheidtips

Tegenwoordig willen we het liefst zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken om ons lichaam mee te verzorgen. Het internet staat vol met DIY beautytips, maar werken deze echt? Deze drie voorbeelden zijn in ieder geval geen goed idee:

Citroen voor blonder haar
In de zomer brengen we massaal citroensap aan in onze haren aan omdat dit je haarkleur blonder zou maken. Dit is niet waar, het is juist zuurstof in combinatie met UV-straling dat ervoor zorgt dat je haar iets oplicht. Door het zuur van de citroen sluiten je haarschubben. Je denkt dat het lichter is doordat je haar er wel van gaat glanzen.

Puistjes met tandpasta besmeren
Nou één ding is zeker, je puist zal ervan gaan uitdrogen, maar of het goed voor je huid is? Nee, sterker nog, je kunt er nog meer rode uitslag van krijgen. De fluor in de tandpasta kan de ontsteking zelfs doen toenemen.

Ei-haarmasker
We denken van allerlei voedingsproducten zelf een masker te kunnen fabriceren, maar die vlieger gaat niet altijd op.  Er zijn veel natuurlijk voedingsproducten die je haar goed doen, maar ei niet. In de eidooier zit lecithine, dit beschermt inderdaad tegen uitdroging. Maar je weet wat er gebeurd als ei in contact komt met warm water, het gaat stollen. Zie dat maar eens uit je haar te krijgen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving