De vega frikandel komt eraan deze zomer

Eindelijk meer keuze in de snackbar

De vega frikandel komt eraan deze zomer
Stars Insider

18/06/19 | StarsInsider

ETEN Vegetariër

Als vegetariër is een bezoekje aan de snackbar soms toch een uitdaging. Naast een frietje wil je ook een lekkere snack, maar veel meer keuze dan een vegetarische loempia, bamischijf of kaassoufflé is er niet. En je weet nog goed hoe lekker die frikandel smaakte toen je wel nog vlees at?

Gelukkig duurt het niet lang meer voor je een vegetarische frikandel kunt bestellen. Het Limburgse bedrijf Flexitarian Bastards produceert vegetarische snacks en zal het mogelijk maken dat je binnenkort ook 'Vega Fricks' uit de muur kunt trekken. Beloofd wordt dat de vegetarische frikandel net zo lekker smaakt als de originele variant, maar ook drie keer zo weinig calorieën telt. Dus ook als je niet vegetarisch bent, maar op de kilo's wilt letten is dit natuurlijk een aangename verrassing. 

De Vega Frick is gemaakt van vegetarische vetten bestaande uit plantaardige vezels. Flexitarian Bastards zal naast de Vega Frick ook andere vegetarische snacks, zoals een vegetarische hamburger gaan produceren. Ze richten zich nu enkel nog op snackbars, maar zullen in de toekomst ook aan winkels gaan verkopen. 

Dus houdt de snackbar in de gaten deze zomer en ook hun Instagram account om te zien wanneer de Vega Fricks verkrijgbaar zijn.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving