Doe dit met je overgebleven pastasaus

Je kunt er van alles mee

Doe dit met je overgebleven pastasaus
Stars Insider

12/07/19 | StarsInsider

ETEN Pastasaus

We maken geregeld meer dan we eigenlijk op kunnen. Gelukkig kan dat ook juist heel goed uitpakken, als je tenminste weet wat je ermee kunt. Die heerlijke rode pastasaus die jij gisteren bereid hebt is namelijk een hele goede basis voor andere recepten. Probeer dit maar eens uit.

1. Bruchetta
Koop of bak wat stokbrood en smeer hier je pastasaus op. Je kunt er nog wat kaas overheen doen voor een extra smeuïge smaak. Even 10 minuten opwarmen in de oven en je hebt een heerlijke borrelhap.

2. Tapenade
Rode pastasaus is een perfecte basis voor een tapenade. Je kunt er olijven aan toevoegen als je wilt. Gooi het door de blender zodat het egaal genoeg is om te smeren. Ook dit is een ideaal hapje voor bij de borrel.

3. Empanadas
Empanadas zijn ideaal om je restjes voor te gebruiken. Om het jezelf gemakkelijk te maken kun je in de supermarkt kant-en klare deeg kopen. Smeer hier wat pastasaus in en klap ze dicht. Bestrijk de randen met wat water en vouw het deeg dubbel. Druk de randen aan met een vork en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop een ei los en bestrijk de empanadas ermee. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

4. Soep
Als je geen zin hebt om weer pasta te eten, dan kun je de saus ook opwarmen tot soep en dit met een stokbroodje eten. Je kunt de soep een beetje verdunnen met wat water en indien nodig een bouillonblokje toevoegen. Afhankelijk van hoeveel groente er al in je saus zit kun je natuurlijk alles toevoegen wat jij lekker vindt.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving