Koppel eet al jaren doodgereden dieren

Ze willen het serveren op hun bruiloft

Koppel eet al jaren doodgereden dieren
Stars Insider

03/08/19 | StarsInsider

ETEN Doodgereden dieren

Een koppel in het Verenigd Koninkrijk eet al jaren dieren die zijn aangereden op de weg. Omdat ze gaan trouwen zijn ze ook van plan om een etentje te houden met doodgereden vlees, zonder dat de genodigden het doorhebben.

Chef gezocht

De koppel plaatste online een advertentie om een chef te vinden die de doodgereden dieren wil bereiden voor het etentje. Ze zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het bereiden van wilde dieren zoals eekhoorns en herten. Blijkbaar heeft het koppel al zo'n twintig kilo aan doodgereden vlees in de vriezer. Ze zijn bereid 5000 pond te geven aan de chef, oftewel 5490 euro.

Drie jaar

Het koppel eet al zo'n drie jaar doodgereden dieren en willen deze manier van leven delen met hun gasten. Ze zijn van plan pas achteraf te zeggen waar het vlees vandaan komt. Ze zeggen dat ze doodgereden dieren eten omdat ze om het milieu geven en verspilling tegen willen gaan.

Het kan gevaarlijk zijn om doodgereden dieren te bereiden en eten omdat je niet weet wat voor ziektes de dieren hebben en hoe vers het vlees is. In het Verenigd Koninkrijk is het legaal om het te eten zolang de dieren per abuis zijn omgekomen en je het vlees niet zal verkopen.

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving