De perfecte Gin & Tonic

Geen citrusvruchten meer in je G&T

De perfecte Gin & Tonic
Stars Insider

16/05/18 | StarsInsider

ETEN Drankjes

Een citroenschijfje of limoentje in je Gin & Tonic is not done. Als iemand verstand heeft van Gin & Tonic dan is het Sam Carter van Bombay Sapphire wel en als hij zegt dat citroen en limoen je G&T muffig maakt, dan nemen we dat natuurlijk aan.

De ambassadeur van Bombay Sapphire vertelde aan Business Insider dat de citrusvruchten het drankje geen goed doen en dus beter vermeden kunnen worden. 

Met zo'n 20 jaar ervaring in het vak weet hij wel te overtuigen dat gember en munt de perfecte ingrediënten zijn voor een goede G&T. Volgens Sam is ook de verhouding van invloed en is 1/3 gin en 2/3 tonic perfect. Uiteraard wel in een goed glas en dat is volgens hem in een ballonglas of als tweede keuze een rode wijn glas. Simpelweg omdat je hierdoor de aroma´s gemakkelijk je neus binnendringen en dat draagt bij aan de smaakbeleving van het drankje.

Uiteraard, hoe meer ijs hoe beter, ook het merk tonic maakt het verschil. Zijn favorieten zijn Fever Tree en Schweppes Cucumber Tonic. Wat zijn favoriete gin is? Dat lijkt mag wel duidelijk zijn!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving