Deze barbecue is biologisch afbreekbaar

Het is ook nog betaalbaar!

Deze barbecue is biologisch afbreekbaar
Stars Insider

26/05/18 | StarsInsider

ETEN Barbecue

Barbecueën is een perfecte activiteit voor in de zomer. Als je een beetje bewust met het milieu wil omgaan, zijn barbecues niet bepaald ideaal. De CasusGrill lijkt daar verandering in te brengen.

Biologisch afbreekbaar
Wegwerp barbecues zijn gewoonlijk een ramp voor de omgeving. Wat doe je met al het metaal en plastic dat er overblijft? Je kan ze dus niet zomaar 'wegwerpen' zonder zorgen, maar met de biologisch afbreekbare CasusGrill kun je barbecueën zonder de wereld onnodig te vervuilen. Het rooster is niet van aluminium, maar van bamboe. Bovendien bestaat een groot deel van de barbecue uit hittebestendig karton. Vanwege de kleinere hoeveelheid kool, wordt er ook ongeveer 50% minder CO2 uitgestoten vergeleken met een gewone barbecue.

Makkelijk in gebruik
De barbecue is binnen vijf minuten warm genoeg om te gebruiken en blijft ongeveer een uur lang heet. Vanwege het ontwerp is de barbecue makkelijk te verplaatsen. Zelfs terwijl de barbecue in gebruik is, blijft de buitenkant koel genoeg om met je blote handen vast te houden. Een kanttekening is wel dat je moet oppassen met vettig vlees, want er kunnen vlammen door ontstaan. 

Als je denkt dat het altijd heel duur is om milieuvriendelijk te zijn, is het goed om te weten dat de barbecues slechts tien euro per stuk kosten. Momenteel worden ze alleen vanuit Groot Brittannië verstuurd, waardoor je ook verzendkosten kan verwachten.

Bron: The Fowndry

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving