Zo herken je of je date spelletjes met je speelt

Dit online gedrag komt voornamelijk voor bij mensen die niet oprecht zijn. Wees gewaarschuwd als je dit tegenkomt op een dating app.

Zo herken je of je date spelletjes met je speelt
Stars Insider

09/04/20 | StarsInsider

GEZONDHEID Partner

De datingwereld zit vol met mensen die allerlei tactieken en trucjes zullen gebruiken om je te veroveren. Als je zoekt naar een langdurige en serieuze relatie, wil je zulke spelletjes wellicht vermijden. Je moet dan echter wel weten hoe je het kunt herkennen. Let bijvoorbeeld op de volgende tekenen.

Nooit het eerste bericht

Mensen die graag spelletjes spelen, zijn heel nauwkeurig bij het versturen van berichten. Misschien willen ze nooit het eerste bericht versturen, schrijven ze nooit meer dan twee berichten achter elkaar of wachten ze altijd een X aantal uren voordat ze antwoorden. Als de frequenties van hun berichten heel onnatuurlijk overkomt, zijn ze waarschijnlijk heel erg bezig met zo perfect of aantrekkelijk mogelijk te zijn.

Heel veel toeval

Het kan best leuk zijn om iemand te vinden die veel met je gemeen heeft, maar dit is niet de enige reden waarom er sprake kan zijn van toeval met een potentiële partner. Als iemand heel toevallig dezelfde favoriete bands heeft, steeds dezelfde richting op moet wanneer jullie gedag zeggen of toevallig naar dezelfde evenementen als jou wil, is het wellicht een truc. Tegenwoordig is er ook veel informatie online over je te vinden, waardoor iemand onderzoek kan doen om alvast uit te pluizen wat je allemaal interessant vindt.

Offline en online persoonlijkheid

Sommige mensen zijn online heel flirterig, maar zodra je ze in het echt ontmoet zijn tonen ze geen enkele interesse. Soms moeten ze gewoon even loskomen, maar er is ook een andere verklaring voor. Sommige mensen vinden het namelijk vermakelijk om online te flirten omdat ze het niet als echt zien. Ze zien het als een soort rollenspel en menen niet per se wat ze allemaal schrijven.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving